Cykelsportens største begivenheder i din kalender

Tour de France er uden tvivl en af de mest prestigefyldte og udfordrende cykelsportsbegivenheder i verden. Løbet, der strækker sig over tre uger, byder på dramatiske bjergpassager, sprintopgør og taktiske kampe mellem de bedste ryttere. Det er en unik mulighed for at opleve den intense konkurrence og den fantastiske stemning, som løbet skaber. Uanset om du følger løbet på tv eller tager turen til Frankrig for at se det live, vil du blive revet med af den elektriske atmosfære og beundre rytterne, der kæmper sig gennem de smukke franske landskaber.

Vær med, når de største stjerner kæmper om den gule trøje

Tour de France er et af de mest prestigefyldte cykelløb i verden. Hver sommer samles de største stjerner på cykelsportens himmel for at kæmpe om den eftertragtede gule trøje. Følg med når de stærke ryttere giver alt, hvad de har i sig, på de legendariske etaper gennem Frankrigs smukke landskaber. Tilføj Tour de France cykelarrangementer til din kalender og vær med, når de største navne i sporten dyster om den ultimative sejr.

Følg etaperne gennem Frankrigs smukke landskaber

Følg de dramatiske etaper gennem Frankrigs smukke landskaber, hvor rytterne kæmper sig op ad bjerge og gennem dale. Oplev de ikoniske franske landsbyer og de maleriske vinmarker, som Tour de France-løbet slynger sig igennem. Hvis du eller dine børn ønsker at opleve Tour de France-stemningen derhjemme, kan du se de bedste Tour de France børnecykler her og få en smagsprøve på den legendariske cykelsport.

Mød de entusiastiske fans langs ruten

Cykelsportens største begivenheder trækker ikke kun de professionelle ryttere til. Langs ruterne finder man også et hav af entusiastiske fans, der skaber en fantastisk stemning. Disse fans kommer i alle aldre og fra alle samfundslag, forenet i deres kærlighed til sporten. De hepper, synger og skaber en unik festlig atmosfære, der løfter oplevelsen for både ryttere og tilskuere. Mange af dem har endda taget turen hele vejen for at se deres helte i aktion og for at være en del af begivenheden. Uanset om du er en erfaren cykelfan eller blot nysgerrig, så er mødet med disse engagerede tilskuere en stor del af oplevelsen ved de største cykelløb.

Få adgang til eksklusivt indhold og oplevelser

Som medlem af vores loyalitetsprogram får du adgang til en række eksklusivt indhold og oplevelser, som ikke er tilgængelige for andre. Du kan se løbende videoer med interviews og kommentarer fra ryttere og trænere, få indblik i holdenes strategier og forberedelser, samt deltage i særlige begivenheder som holdpræsentationer og signering af autografer. Derudover får du mulighed for at vinde billetter til de mest eftertragtede løb og mulighed for at komme tæt på cykelsportens største stjerner. Tilmeld dig i dag og få adgang til dette unikke indhold.

Bliv en del af den elektriske stemning i målområdet

Mærk den elektriske stemning, når rytterne krydser målstregen. At være til stede i målområdet er en uforglemmelig oplevelse. Mærk spændingen i luften, når de professionelle cyklister kæmper om sejren. Oplev den euforiske stemning blandt tilskuerne, når favoritterne kommer ind over målstregen. Bliv en del af den elektriske atmosfære og mærk adrenalinen pumpe, når sejrens øjeblik nærmer sig. Uanset om du hepper på din lokale helt eller blot nyder den fantastiske stemning, så er målområdet stedet at være for at få den fulde cykelsportsoplevelse.

Planlæg din rejse og sikr dig billetter i god tid

Når du planlægger at tage til en af cykelsportens største begivenheder, er det vigtigt at sikre sig billetter i god tid. De mest populære løb tiltrækker mange tusinde tilskuere, så billetterne kan hurtigt blive udsolgt. Bestil derfor dine billetter så snart som muligt for at være sikker på at få adgang. Derudover kan du med fordel booke din rejse og indkvartering i god tid, da der kan være stor efterspørgsel på overnatning i områderne omkring løbene. Ved at planlægge din rejse i god tid kan du nyde den fulde cykelfest uden at skulle bekymre dig om praktiske detaljer.

Få de bedste tips til at nyde dit Tour de France-eventyr

Uanset om du er en erfaren Tour de France-følger eller en nybegynder, er der nogle grundlæggende tips, der kan hjælpe dig med at få det meste ud af din oplevelse. Sørg for at have en god plan for, hvor og hvornår du vil se løbet. Undersøg ruten og find de bedste steder at se løbet fra. Medbring madpakke og drikke, så du kan nyde dagen uden at skulle bekymre dig om at finde mad undervejs. Husk også solcreme, regntøj og andre nødvendige ting, så du er forberedt på alle vejrforhold. Endelig er det vigtigt at finde et sted, hvor du kan se løbet i fred og ro, og hvor du kan nyde stemningen sammen med ligesindede fans.

Kombiner turen med andre cykelsportsoplevelser

Hvis du planlægger at tage til en af de store cykelsportsbegivenheder, kan du med fordel kombinere turen med andre spændende oplevelser. Besøg for eksempel et cykelmuseum eller en lokal cykelfabrik for at lære mere om cykelsportens historie og udvikling. Du kan også deltage i en guidet cykeltur, hvor du får mulighed for at udforske området omkring begivenheden og se seværdigheder, du ellers ville have overset. Derudover kan du overveje at tage til et lokalt cykelløb eller en cykelkriterie for at opleve den intense stemning og atmosfære, som kendetegner cykelsport på højeste niveau.

Gør 2023 til året, hvor du oplever Tour de France live

Tour de France er uden tvivl en af de største begivenheder i cykelsportens verden. I har du chancen for at opleve dette ikoniske løb live. Uanset om du er en erfaren cykelfan eller blot nysgerrig på at opleve den elektriske atmosfære, er Tour de France en oplevelse, du ikke vil gå glip af. Følg løbets dramatiske etaper, se de verdenskendte ryttere kæmpe om den prestigefyldte gule trøje og mærk den euforiske stemning, der spreder sig gennem de franske landsbyer. Gør til året, hvor du tager på en uforglemmelig rejse og oplever Tour de France live.